Janny heeft een verslag geschreven over de boottocht, dit wil ik graag met jullie delen:

Onze groep van de vsk bestond 15 jaar en gingen als verrassing met zijn allen met de bus naar de boot om daar een dagtocht mee te varen. En het was zover onder een stralende zon hadden we ons allemaal verzameld bij onze oude Mee-kantoor we moesten nog even wachten op onze bus die ons zou brengen naar Eenerwoude maar de broodjes waren lekker en drinken stapten we in ons bus die ons bracht naar de boot. We stapten allemaal in en met het mooie weer zaten we te genieten van wat al maal zagen op het water. Er waren mooie en grote boten bij en grote huizen en het kopje thee of koffie met wat lekkers smaakte goed. Ankie vertelde ons dat ze hier een huisje had op het park. We wilden best daar slapen. Maar ja met zoveel ging dat niet was wel jammer. Halverwege onze boottocht mochten wij van boord af en naar eerst een groepsfoto, hebben gemaakt ja dat viel nog niet mee want iedereen moest erop maar het is gelukt hebben we het plaatsje Grauw verkend. Ook daar stonden mooie huizen en de koster van de kerk vertelde erover. Sommige van ons kochten wat lekkers of een kado’tje. Toen gingen we terug naar de boot waar wat te drinken krijgen en genoten van de vaartocht. En van het op water zitten hadden we best trek gekregen en het rook zo lekker en waren benieuwd wat we kregen te eten. Het is te veel om op te noemen kipfilet met verschillende groentes soep en ijsje of fruit toe. En hier hebben we ook afscheid genomen van Tineke die stopt er mee. Heel erg bedankt en ze komt nog een keer langs tot dan.
Na dat we onze eten op hadden stapten we wee lekker verkleurd en een beetje moe onze hele warme bus hij had de helle dag dag in de zon gestaan vandaar weer naar Emmen toe.
En daar stonden onze taxi,s en de vaders weer klaar om ons naar huis te brengen
Het was een zeer geslaagde dag met erg mooi weer en hele mooie boottocht en wil onze leiding bedanken voor deze dag want het was zeker voor herhaling nog een keer.
We gingen met 34 deelnemers en 10 begeleiders op stap en ik zeg op naar de 20 jaar!
Groetjes Janny